Om

Välkommen till min sida om hälsa!
Här kommer jag att dela med mig av sådant som gör att vi mår gott. Träning, god mat och dryck, rekreation och hälsotips.

Mat är hälsa, med andra ord kosten spelar roll för hur jag mår. Varför stoppa i mig mat som gör mig trött, hängig och får mig att öka i vikt? Då är det bättre att jag äter mat som får mig att må bra. Mat som ger mig energi och är god, fräsch och framförallt nyttig. Nyttig mat för mig är massor av grönsaker, frukt och bär, fisk, ägg och ost samt nyttiga kolhydrater.

Tycker jag att man ska få fuska ibland? Ja, självklart! Vi lever bara en gång och måste naturligtvis unna oss ”det lilla extra” mellan varven utan att få dåligt samvete.
Jag är franchisetagare för JuicePlus+ som hjälper mig och många andra att må bra. Välkommen att höra av dig så berättar jag mer eller gå in på  Juiceplus för mer information.

Att röra på mig är en självklarhet. Eftersom jag har hund så går jag varje dag långa promenader, men kompletterar med härliga springpass, spinning och yoga. Det passar mig och det är viktigt att hitta det som passar en själv så att det känns roligt och bra.

Rekreation i form av upplevelser är också viktigt för att vi ska må bra. Umgås med vänner, göra roliga saker, andas och bara få vara, njuta av naturen. Ja, allt sådant som får oss att skratta, le, känna, andas lite lugnare och fylla oss och våra sinnen med positivitet.

Livet går up och livet går ner. Att tänka och vara positiv är mitt mantra. För mig blir livet så mycket lättare då.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *